Johnathan Nader

aka: John Nader

Ieu mangrupikeun salah sahiji situs pribadi kuring, éta sareng ékspérimén ogé mangpaat dina hal naon waé.

Hal kuring ngadamel na tinker on:

Yout

Word

Carros

Hal acak Kuring parantos:

RedditIAmA

Peluncuran nomer hiji dina ProductHunt

Blog abdi:

Johnathan Nader

Kumaha ngahubungi abdi:

Kirimkeun tweet kuring

© 2021 john.nader.mx