Johnathan Nader

aka: John Nader

Kjo është një nga faqet e mia personale, është dhe eksperiment, si dhe e dobishme në asnjë drejtim.

Gjërat që bëra dhe i kallajxhi:

Yout

Carros

Background Remover

Diccionario Español

Gjëra të rastësishme që kam bërë:

RedditIAmA

Numri një nisje në ProductHunt

Blogu im:

Johnathan Nader

Bitcoin

bc1qex8e99q62qfq9v7skd36mppkrl2lsc3jxa0qsg

© 2022 john.nader.mx